Praktijk voor osteopathie Jantzen

Met geluk is het net als met gezondheid; als je er niets van merkt, betekent dit dat het er is.

De praktijk

De hoofd-praktijk is sinds 2004 gevestigd op de Galicie 20, 3831JD in Leusden, in de parkachtige aangelegde woonwijk Rozendaal. De prachtig groene omgeving loopt door in praktijktuin, die bestaat uit een mooie rustgevende vijver met Koi-karpers en steuren. 

Er is ruime parkeergelegendheid (gratis) voor de praktijk aanwezig (graag stapvoets rijden op het woonplein, ivm (kleine) spelende kinderen). 

In de wachtruimte staat er verse koffie (Nespresso) en thee voor u klaar, met wat lekkers.

De praktijk is een mooie grote lichte ruimte met uitzicht op de praktijk-tuin waar de prachtige vijver te bewonderen is. 

Kom je voor een behandeling en neem je kind(je) mee? Dat is geen probleem, in de praktijk is een speelhoek aanwezig met speelgoed en een tafeltje met stoeltjes om aan te puzzelen of te kleuren. 

De tweede praktijk is op de Energieweg 34C, 3771NA in Barneveld. 

Ook hier is ruime parkeergelegenheid (gratis), de praktijk is een mooie lichte ruimte, die ook een speelhoekje voor (kleine) kinderen heeft! 

Belangrijk: de osteopaat werkt volgens de richtlijnen van het RIVM, in verband met het corona-virus. Er vind standaard een triage plaats, de osteopaat zal u bij het maken van de afspraak daarover informeren. 


De osteopaat

Graag wil ik u voorstellen aan Job Jantzen. De osteopaat van de praktijk voor osteopathie Jantzen. Hij opende de deuren van zijn praktijk in 2004 in Leusden. Voor die tijd heeft hij van 1987 tot 1990 het CIOS gedaan in Overveen. Daarna heeft hij fysiotherapie gestudeerd aan de HVA te Amsterdam, hij studeerde af in 1994. Na twee jaar gewerkt te hebben als Fysiotherapeut is hij met veel enthousiasme gaan studeren aan de internationale academie voor Osteopathie, waar hij in 2002 afstudeerde, met lof. Van 1994 t/m 2004 heeft hij zowel in Duitsland als in Nederland als fysiotherapeut gewerkt. Op 18 juni 2004 is de praktijk voor osteopathie goedgekeurd door het Nederlands register voor osteopathie.

Naast vele post-opleidingen is hij  geslaagd voor de opleiding osteopathie bij baby's en kinderen. Ook heeft hij een studie ayurveda en toegepaste kinesiologie gevolgd. 
Naast dat hij van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt, is hij gelukkig getrouwd en is hij trotse vader van zijn kinderen. 
Zijn hobby's zijn natuur-wandelingen, motorrijden, lezen en kikkers vangen met zijn kinderen. 


De osteopaat blijft op de hoogte van de nieuwste behandelingen en technieken, volgt hij regelmatig bijscholingscursussen.E-mailen
Bellen